E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
James Bond ile SOLIDWORKS 2015
 
Her sene olduğu gibi SOLIDWORKS Yazılımını Kullananlar TEKYAZ Seminerinde bir araya geldi. 5 ayrı salonda teknik içerikli gerçekleştirilen seminere yoğun ilgi gösterildi.
 
15 Kasım 2014 Cumartesi günü Yeşilköy WOW Hotel & Convention Center’da SOLIDWORKS Kullanıcıları ve Meraklıları yine bir araya geldiler. TEKYAZ Pazarlama Müdürü Sn. Gonca Tavukçu seminerin açılışını gerçekleştirdi. Ardından TEKYAZ Genel Müdürü Sn. Mustafa Erten açılış konuşması ve TEKYAZ hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.  
 
Seminer katılımcıları
SOLIDWORKS 2015 ile gelen yenilikleri yakından inceleme ve uzmanlarından dinleme fırsatı yakaladılar
SOLIDWORKS CEO’su Sn. Bertrand Sicot TEKYAZ seminerinde katılımcılardan yoğun ilgi gördü. “The Latest News ( SOLIDWORKS Son Gelişmeler)“ başlıklı sunumunu gerçekleştiren Sn. Bertrand Sicot, 3 Boyutlu CAD/CAM pazarı, SOLIDWORKS dünyasındaki son gelişmeler ve SOLIDWORKS 2015 hakkında ilgi gören bir sunum gerçekleştirdi.
 
 
Tüm SOLIDWORKS kullanıcıları ile bir arada olma, birikimlerin ve projelerin paylaşıldığı bir ortam
TEKYAZ Genel Müdür Yardımcısı Sn. İlker Uludağ ve Teknik Destek Müdürü Sn. Övünç Büke SolidWorks 2015 Yeniliklerini hazırlamış oldukları James Bond konseptli videolar ve sunumlar ile izleyicilere aktardı. “JAMES BOND ” konseptli videolar katılımcılar tarafından olumlu tepkiler aldı. Katılımcılarının çoğunun tekrar izleme talebinde bulunmasının ardından videolar alkışlar eşliğinde tekrar sahneye konuldu. “JAMES BOND“ gösterisi ile sunulan SOLIDWORKS 2015 Yeniliklerinin yanı sıra SOLIDWORKS Bakım Anlaşmaları, SOLIDWORKS Multi Product ( Simulation, Enterprise PDM, Composer) ve SolidCAM sunumu gerçekleştirildi.
 
Tekyaz Ödül Töreninde Sosyal Sorumluluk Örneği
Yoğun katılımcı sayısıyla devam eden seminerde ayrıca bir ilkte yaşandı. Son 5 yıl baz alınarak her yıl düzenli olarak TEKYAZ seminerlerine katılan ve her yıl SOLIDWORKS bakım anlaşmasını düzenli yapan firmalara ödülleri takdim edildi. TEKYAZ ödül töreninde müşterilerine plaket ve lisans adedi kadar TEMA Vakfına ağaç dikimi gerçekleştirildi.
 
İŞTE ÖDÜLLER VE KAZANANLAR:
•Samet Kalıp - Beytullah Kıran
•Aydınlar Yedek Parça Muammer Aksoy
•Farplas - Muharrem Gülbahar
•İleri Kalıpçılık / Vorne - Naci Esen
•Üçge Şirketler Grubu - Akın Saka(Üçge DRS Raf) - Serdar Şahin(Üçge Magaza)
•Bericap - Gürer Kutluğ
•Marmara Makine - Yüksel Baş
Balo Salonunda sponsor firmaların sunumları ile devam eden seminerde, geleneksel TEKYAZ SOLIDWORKS  sponsorları olan LENOVO, Çelik Metal, ISCAR, Siemens ve Etkin Proje de katılımcılara etkileyici sunumlar yaptı. 
 
Son 5 Yılın En iyi SOLIDWORKS İpuçları bölümü, katılımcılar tarafından en çok ilgiyle karşılanan sunumlarından biri oldu. SOLIDWORKS Teknik Destek Ekibi Kıdemli Uzmanlarından Sn. Yiğit Candan ve Sn. Burak Özdil teknik ipuçları ile katılımcılardan yoğun alkış topladı.
 
 
SOLIDWORKS Modelleme Yarışması Sonuçları:
 
ÜÇÜNCÜ ŞENDOĞAN YILDIRIM
Üçünlüğü kazanan Sn. Şendoğan Yıldırım’a üçüncülük hediyesi olan 500 GB External hard disk hediye edildi.
 
İKİNCİ CAN TUNCER
İkinciliği kazanan Sn. Tanju Bahadır’a ikincilik hediyesi olan Wacom Tablet hediye edildi.
 
BİRİNCİ  HİLMİ TUNAHAN
Birinciliği kazanan Sn. Gökşin Altunok’a birincilik hediyesi olan Lenovo tablet hediye edildi.
 

 

Paylaş Tweet Paylaş
2893 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM